Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@15:59:40 GMT

شگفتی‌آفرینی مردم شایسته تحسین و سپاس

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۲۸۴۰

شگفتی‌آفرینی مردم شایسته تحسین و سپاس

روزنامه های صبح امروز محورهای اصلی خود را به موضوع های «شگفتی‌آفرینی مردم شایسته تحسین و سپاس»، «سرود حماسی ملت»، «حماسه واقعی»، «امید پای صندوق های رای»، «چهل سالگی ملت و تصمیم درست»، «جلوه عملی «به عقب باز نمی‌گردیم»»، «نوشداروهای انتخاباتی»، «این جشن را کامل کنید»، «حماسه حضور؛ ایرانیان پیروزی مبارک»، «سیاست مهمترین عرصه شکل‌گیری سرمایه اجتماعی»، «مردمی از جنس حماسه و عشق به میهن»، «جشن جمهوریت نظام»، «بازگشت آگاهانه مردم به صحنه؛ پیامد عملکرد درست نظام سیاسی در سال‌های اخیر»، «دنیا به احترام ایران ایستاد»، «روحانی، پیروز انتخابات»، «ایرانیان برای ایران به پا خاستند»، «روز سرنوشت»، «آفتاب حسن ایران خوش درخشید»، «جمعه چگونه گذشت» و «هوای آخر اردیبهشت روحانی است» اختصاص دادند و به انعکاس آنها پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** شگفتی‌آفرینی مردم شایسته تحسین و سپاس
روزنامه «شرق» در یادداشتی با انتخاب عنوان «شگفتی‌آفرینی مردم شایسته تحسین و سپاس» به قلم سیدحسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران می نویسد: انتخابات، روز گذشته به شکل معناداری با حضور پیش‌بینی‌ناپذیر اقشار مختلف جامعه برگزار شد. در یک کلام، مردم کشور را بیمه و فعالان سیاسی، نخبگان و گروه‌های مرجع را شرمنده کردند. در روزهای گذشته، قریب به اکثریت چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب، هنرمندان، فرهنگیان، دانشجویان، چهره‌های مذهبی و... از اهمیت تک‌تک آرا سخن گفتند و تأکید کردند در کنار مردم در صحنه حضور خواهند داشت. پیش‌بینی می‌شود بالای ٣٧ میلیون واجد شرایط، آرای خود را به صندوق‌ها بریزند. به نظر من شفافیت رقابت‌ها عامل حضور مردم در صحنه بود.

** سرود حماسی ملت
روزنامه «ابتکار» در سرمقاله ای با عنوان «سرود حماسی ملت» به قلم محمدعلی وکیلی نوشت: روز گذشته ملت ایران بار دیگر سرود حماسی دیگری خواندند. ملت ایران با انگشت های جوهری برای آینده خود خط و نشان کشیدند. آنان نشان دادند که می خواهند زمام سرنوشتشان در دستان خودشان باشد. این امر، هم نشان از سطح آگاهی می دهد و هم از حس مسئولیت پذیری حکایت می کند. این حضور هم مشق دموکراسی وطنی است و هم پشتوانه امنیت ملی. هم، مترِ مطالباتِ داخلی است و هم سَدِ تعرض های خارجی. هم مرز های فکری را نشان می دهد و هم همبستگی ها را در عمل به رخ می کشد. به شکرانه این حضور باید «مردم محوری» رونق بیشتری گیرد و برای امور مردم اهتمام بیشتری خرج کرد.

** حماسه واقعی
روزنامه «آفتاب یزد» در گزارشی با عنوان «حماسه واقعی»، آورد: «طولانی‌ترین صف را در طول 15 سال حضورم در تهران دیدم.» این گزاره را «توماس اردبرینک» خبرنگار نیویورک‌ تایمز در صفحه توئیتر خود برای توصیف حضور پرشمار مردم در حسینیه ارشاد، نوشته بود. گویا ملت ایران به مطالبه حضور 11+1 لبیک گفتند و حضور شگفت‌انگیزشان در حسینیه ارشاد بر ‌جای جای این سرزمین تسری یافت. ایرانیان فراسوی مرزها، پیشگام در تعیین سرنوشت کشورشان بودند به‌طوری که هنوز در درون مرزها سه‌ساعت تا آغاز رای‌گیری زمان باقی مانده بود، اما در نیوزیلند مردم در صف‌های رای‌گیری ایستاده بودند.

** امید پای صندوق های رای
روزنامه «ابتکار» در گزارشی با عنوان «امید پای صندوق های رای»، نوشت: نتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا دیروز با استقبال گسترده مردم ایران برگزار شد. حضور پرشکوه مردم پای صندوق‌های رای چنان بود که زمان رای‌گیری از سوی وزارت کشور تمدید شد. این در حالی بود که شخصیت‌ها و چهره‌های سیاسی نیز پابه‌پای مردم در حوزه‌های رای‌گیری حاضر شدند و رای خود را به صندوق انداختند. انتخابات از ساعت 8 صبح روز جمعه، 29 اردیبهشت ماه، با فرمان وزیر کشور به طور همزمان در همه حوزه‌های رای‌گیری آغاز شد. رئیس‌جمهوری پس از حضور در حسینیه ارشاد و انداختن رای خود به صندوق‌ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه همه رقابت‌ها تا پایان امروز خاتمه می‌یابد تاکید کرد: روز بعد از انتخابات، روز همدلی، وحدت و نشاط است و همه در کنار هم خواهیم بود. حجت‌الاسلام حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه امروز، روز بسیار مبارکی برای مردم ایران است، اظهار کرد: امروز در واقع مردم یکی از حقوق‌های مهم خود که حق تعیین سرنوشت کشور است را تعیین می‌کنند.

** چهل سالگی ملت و تصمیم درست
روزنامه «آفتاب یزد» در یادداشتی با انتخاب عنوان «چهل سالگی ملت و تصمیم درست» محمد صادق قبادی نژاد می نویسد: مردم ایران پس از گذار از سال‌های ابتدایی و پرمشقت جنگ و سپس بلوغ و سازندگی در 20 سالگی و در دوم خرداد 1376 راه رشد و تعالی خود و اساس و رشته آینده خود را که همانا مردم سالاری دینی، دموکراسی‌خواهی، استقلال، آزادی‌خواهی و تعامل با دنیا در کنار پایبندی به اصول قانون اساسی و اجرای کامل آن است، پایه ریزی نمود و اکنون در آستانه چهل سالگی با تصمیم مهم و بزرگی مواجه است. تجربیات و بررسی انتخابات چند سال گذشته نشان و گواه این مدعا است که علیرغم تبلیغات و فشارهای مختلف مبنی بر مایوس نمودن مردم از شرکت در انتخابات و ادعای عدم تاثیر رای آنها در تعیین سرنوشت شان نتوانسته است از شور آنها در کنار شعورشان بکاهد.

** جلوه عملی «به عقب باز نمی‌گردیم»
روزنامه «شرق» در یادداشتی با عنوان «جلوه عملی «به عقب باز نمی‌گردیم»» به قلم علی شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت آورد: حقیقت این است که نمی‌توان درباره مشارکت گسترده مردم ابراز شگفتی نکرد. به دلیل اینکه مردم فراتر از آنچه قابل پیش‌بینی بود، به صندوق‌ها رأی روی آوردند و در ساعات ابتدایی صبح صف‌های رأی‌دهندگان مقابل صندوق‌ها تشکیل شد و تا لحظه نگارش این یادداشت ادامه دارد. این یک حسن بزرگ است که با وجود محدودیت‌ها، تنها راه تغییرات اساسی تاکنون از راه انتخابات دنبال شده است و کشورهایی که به این موضوع بی‌تفاوت بودند از هیچ دستاوردی بهره‌مند نشده‌اند. شعار به عقب باز نمی‌گردیم، دیروز معنا شد چراکه تا نیمه راه آمده‌ایم و تا انتها با روحانی خواهیم ماند.

** نوشداروهای انتخاباتی
روزنامه «ابتکار» در یادداشتی با درج عنوان «نوشداروهای انتخاباتی» به قلم بهاران آزادی‎ نوشت: انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا با مشارکت گسترده مردم روز جمعه به پایان رسید. مسئله انتخابات در جمهوری اسلامی ایران نیز همچون بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته و پیشرفته، بازنمایی دقیقی از صحنه سیاسی یک کشور و البته شاخصه اصلی استقرار مردم‌سالاری در یک جامعه محسوب می‌شود. همین امر موجب شده تا صحت انتخابات، صیانت از آرای ملت و سلامت سازوکارهای اجرایی آن از جمله دغدغه‌های مهم مردم و مسئولین باشد. نحوه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران و فضای شمارش آرا به گونه‌ای است که تا حد ممکن احتمال بروز تخلفات انتخاباتی را کاهش می‌دهد. در این راستا هیات نظارت بر انتخابات که به عنوان مکانیزمی سازمان‌یافته در خصوص تضمین سلامت انتخابات عمل می‌کند، اعضایی متشکل از نمایندگان مجلس، متعهدین هیات اجرایی و نمایندگان وزارت کشور و فرمانداری‌ها دارد.

** این جشن را کامل کنید
روزنامه «آفتاب یزد» در سرمقاله ای با انتشار عنوان «این جشن را کامل کنید» به قلم منصور مظفری ‌‌ مدیرمسوول می نویسد: «همه می‌آییم» تبدیل شد به «همه آمدند».چه چیزی بهتر از این. صرفنظر از نتیجه انتخابات همینکه غالب مردم خود را ملزم می‌دانند تا در صحنه مشارکت داشته باشند امر میمون و مبارکی است.این را هم باید بگذاریم به حساب دولت فعلی. مگر غیر از این است که قوه امید باعث تحرک و تبلور ملت شد؟ اگر امیدی به آینده نبود این همه از پیر گرفته تا جوان، از زن گرفته تا مرد، از بیمار گرفته تا ورزشکار و ... پای صندوقها‌ی رای حاضر نمی‌شدند. بنده کمتر به خاطر دارم این بخش از جامعه این چنین وارد یک موضوع ملی-سیاسی گردد و مردم را تهییج نماید. مع الوصف این تحرکات مثبت از جهات مختلف برای ایران عزیز ما گرانقدر است. ان‌شاءالله این جشن بزرگ نتایج بزرگی نیز داشته باشد و ثمره آن را مردم ببینند. نباید خدای نکرده سیاسیون و قدرتمندان با به میان کشیدن امیال خود کام مردم را تلخ کنند و آنان را نسبت به کرده خود پشیمان سازند. حالا که ملت سنگ تمام گذاشتند سیاسیون و مسئولان مختلف نیز باید با رعایت مر قانون و پرهیز از باندبازی جشن فوق را کامل کنند.

** حماسه حضور؛ ایرانیان پیروزی مبارک
روزنامه «رسالت» در گزارشی با درج عنوان «حماسه حضور؛ ایرانیان پیروزی مبارک»، نوشت: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور حداکثری مردم انقلابی و شهیدپرور ایران اسلامی روز جمعه در سراسر کشور برگزار شد. دیروز همه ایرانیان به صحنه آمدند تا بگویند همچنان به آرمان های والای انقلاب اسلامی پایبند بوده و برای سرافرازی ایران اسلامی سر از پا نمی شناسند. دیروز همه آمده بودند از پیر و جوان گرفته تا زن و مرد. همه آمده بودند بگویند پشت به پشت هم و دست در دست هم با سلایق مختلف به چیزی فکر نمی کنند جز رشد و تعالی ایران عزیز. دیروز یوم الله دیگری بود برای تمام ایرانیان. ایران روز جمعه بار دیگر با حضور حماسی خود رنگ شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به خود گرفت.

** سیاست مهمترین عرصه شکل‌گیری سرمایه اجتماعی
روزنامه «شهروند» در سرمقاله ای با انتخاب عنوان «سیاست مهمترین عرصه شکل‌گیری سرمایه اجتماعی»، آورد: تقویت نهادهای سیاسی ازجمله انتخابات، بیشترین بهره‌وری را برای کشور دارد. قدرت و اعتباری که انتخابات روز گذشته برای کشور در جهان ایجاد می‌کند، قابل مقایسه با هیچ وجه دیگری از قدرت اعم از نظامی یا اقتصادی نیست. وقتی که جهان می‌بیند از نخستین ساعات روز و در هوای گرم صدها نفر جلوی هر شعبه رأی‌گیری صف می‌بندند تا رأی دهند، تمام نقشه‌ها و ترفندها علیه کشور زایل می‌شود. این مردم را که نمی‌توان با زور پای صندوق رأی آورد. نه فقط در داخل بلکه در خارج از کشور نیز از استرالیا و نیوزیلند تا اروپا و آمریکای لاتین، مردم به‌‌رغم زحمت زیاد پای صندوق‌های رأی‌گیری می‌روند و با آرامش خاطر رأی می‌دهند. این حضور گسترده موجب افزایش سرمایه اجتماعی می‌شود؛ سرمایه‌ای که نه می‌توان از خارج وارد کرد و نه می‌توان با حفر چاه از زیر زمین استخراج کرد و حتی مثل سرمایه مالی نیست که لازم باشد از مصرف خود کم کنیم و به پس‌انداز خودمان اضافه کنیم تا سرمایه مالی تأمین شود.

** مردمی از جنس حماسه و عشق به میهن
روزنامه «قانون» در سرمقاله ای با انتشار عنوان «مردمی از جنس حماسه و عشق به میهن» به قلم داوود حشمتی روزنامه نگار نوشت: از صبح 29 اردیبهشت 96، بدهی دولت و نظام اسلامی به کل مردم ایران بیشتر شد. اگر تا دیروز می‌گفتیم مردم ولی‌نعمت ما هستند، امروز حق‌شان بر نظام و دولت افزون‌تر شده است. مردمی که به طور میانگین بیش از دو ساعت در شهرهای مختلف در صف‌های طولانی ایستادند، حماسه بزرگی آفریدند. وقتی این سطور را آماده انتشار می‌کنیم، هنوز هیچ چیز مشخص نیست اما آنچه با قطعیت می‌توانیم در موردش حرف بزنیم، حضور گسترده مردم در شهرهای بزرگ به‌خصوص در میان اقشار متوسط به بالای جامعه است. همه ما که در این مدت تلاش کردیم تا تنور انتخابات گرم‌تر باشد، به این مردم مدیون هستیم.

** جشن جمهوریت نظام
روزنامه «وطن امروز» در گزارشی با انتشار عنوان «جشن جمهوریت نظام»، می نویسد: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دیروز در سراسر کشور و 132 نمایندگی کشورمان در کشورهای خارجی برگزار شد. دیروز تمام ایران و ایرانیان پای صندوق های رای آمدند تا یکبار دیگر خودشان سرنوشت خود را رقم بزنند. آنان آمدند صرف نظر از نتایج انتخابات، خود، نظام و انقلابشان را پیروز انتخابات کنند.

** بازگشت آگاهانه مردم به صحنه؛ پیامد عملکرد درست نظام سیاسی در سال‌های اخیر
روزنامه «شهروند» در یادداشتی با انتشار عنوان «بازگشت آگاهانه مردم به صحنه؛ پیامد عملکرد درست نظام سیاسی در سال‌های اخیر» به قلم اصغر مهاجری جامعه ‌شناس و پژوهشگر مسایل اجتماعی می نویسد: نشانگانی که از 29 اردیبهشت دیده می‌شود نشانه‌هایی از بازگشت و بازسازی دوباره سرمایه‌های اجتماعی در ایران است. سرمایه اجتماعی با اضلاع طلایی خودش مانند اعتماد، شفافیت، مشارکت و پویایی شبکه‌‌ها، گروه‌ها و روابط اجتماعی قادر است تمامی سرمایه‌های دیگر جامعه را مانند سرمایه‌های اقتصادی، انسانی و تکنولوژیک را تحرک ببخشد، ساماندهی و کارآمد بکند و در فقدان سرمایه اجتماعی این سرمایه‌ها هم ناکارآمد است.

** دنیا به احترام ایران ایستاد
روزنامه «رسالت» گزارشی با درج عنوان «دنیا به احترام ایران ایستاد»، نوشت: حضور حماسه ساز و پرشور ملت ایران در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر عظمت این ملت بزرگ را به رخ جهانیان کشید. دشمنان ملت ایران، دیروز ناامید تر از هر زمان دیگری، نظاره گر این حماسه حضور بودند. انتخابات ریاست جمهوری ایران از ساعت 8 صبح دیروز آغاز شد و رسانه های خارجی نیز از همان لحظه شروع به پوشش گسترده آن پرداختند. شبکه المنار در خصوص دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران نوشت: انتخابات ریاست جمهوری از مظاهر دموکراسی در ایران است. المنار همچنین به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از رأی دادن، اشاره کرد و به نقل از ایشان نوشت: مسئله انتخابات از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از مردم می خواهم توجه ویژه ای به این مسئله داشته باشند.

** روحانی، پیروز انتخابات
روزنامه «شرق» در سرمقاله ای با انتشار عنوان «روحانی، پیروز انتخابات» به قلم احمد غلامی سردبیر آورد: فارغ از نتیجه انتخابات، اصلاح‌طلبان، خاصه حسن روحانی پیروز این میدان‌اند؛ میدانی که رئیسی و اصولگرایان در آن شکست خورده‌اند. شکست آنان جدا از برگه‌های رأی، نتیجه گفتمان‌شان بود. اصولگرایان بیش از آنکه به آموزه‌ها و اصول خود پایبند بمانند، برای رسیدن به پیروزی دست به هر کاری زدند. مایه خرسندی نیست جریانی که همواره می‌توانست با مجادله و مناقشه به آنتاگونیسمی سیاسی دامن بزند، این‌گونه از معنا تهی شود.

** ایرانیان برای ایران به پا خاستند
روزنامه «شرق» در گزارشی با درج عنوان «ایرانیان برای ایران به پا خاستند»، نوشت: پکن، توکیو، گتنبرگ، نیوزیلند و خیلی دیگر از نقاط جهان عرصه رأی‌دادن ایرانیانی بود که باید تکلیف آینده سیاسی کشورشان را از فرسنگ‌ها راه دور رقم می‌زدند. اغلب برای رأی‌دادن آمده بودند و در‌عین‌حال برخی نیز مدافع تحریم انتخابات در ایران‌اند. آنها با پلاکاردها و شعارهایی جلوی ردیف طولانی رأی‌دهندگان ایستاده بودند و علیه حضور در انتخابات ایران شعار می‌دادند. دراین‌حال بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه، تأکید دارد که «ایرانیان خارج از کشور استقبال گسترده‌ای از انتخابات ریاست‌جمهوری داشته‌اند. استقبال هم‌وطنان در خارج از کشور به‌ویژه جوانان، نسل‌دومی‌ها و دانشجویان از انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری بسیار گسترده، مثبت و فراگیر بوده است».

روزنامه «شرق»‌ در گزارشی با انتشار عنوان «روز سرنوشت»، آورد: ساعت هشت صبح روز جمعه ٢٩ اردیبهشت، زنگ انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور به صدا درآمد. در این دوره از انتخابات، ٥٦‌میلیون‌و ٤١٠‌هزارو ٢٣٤ نفر واجد شرایط رأی‌دادن بودند که از این تعداد، یک‌میلیون‌و ٣٥٠ هزار و ٢٩٤ نفر برای نخستین‌بار می‌توانستند در انتخابات شرکت کنند. همچنین حدود ٦٣‌هزار‌و ٥٠٠ شعبه اخذ رأی نیز برای رأی‌دهندگان در نظر گرفته شده بود.


** آفتاب حسن ایران خوش درخشید
روزنامه «شهروند» در گزارشی با انتخاب عنوان «آفتاب حسن ایران خوش درخشید»، می نویسد: آفتاب آخر اردیبهشت چنان می سوزانَد که گویی تاکنون این چنین تیز نتابیده است در این وقت سال حماسه خردادی به وقت اردیبهشت با مردمی که از صبح زود در صف‌های در هم تنیده به انتظار ایستاده اند بعید نیست. صف‌های پُرپُشت رأی‌دهندگان در جمعه سرنوشت، شاید بیشترین خبری بود که میان گروه‌های تلگرامی و شبکه های اجتماعی رد و بدل شد. از همه شهرها ، از تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، هرمزگان، همه جا و هرجا که دوربینی به قصد ثبت لحظات بیرون آمد جز ازدحام پرشکوه مردم ندید و نگرفت.


** جمعه چگونه گذشت
روزنامه «شرق» در گزارشی با عنوان «جمعه چگونه گذشت»، ‌آورد: دیروز ٢٩ اردیبهشت؛ ستاد انتخابات وزارت کشور؛ وزیر کشور دستور آغاز انتخابات را صادر کرد؛ انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا. پس از آن بود که درهای حوزه‌های رأی‌گیری در سراسر کشور باز شد تا مردم که در بسیاری از حوزه‌ها پیش از آغاز رأی‌گیری پشت درها ایستاده بودند، وارد حوزه‌ها شوند. ساعاتی پس از آغاز رأی‌گیری، حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، بعد از انداختن رأی در صندوق آرا، همراه «محمد نهاوندیان»، رئیس دفترش، راهی وزارت کشور شد تا از ستاد انتخابات به عنوان ریاست‌جمهوری و مجری انتخابات بازدید کند؛ اما این بازدید محل جوسازی رسانه‌های حامی رئیسی مانند «خبرگزاری فارس» و «تسنیم» و البته اعتراض نماینده رئیسی در وزارت کشور شد؛ البته اعتراض شهردار مشهد به همراهی وزیر کشور در جریان بازدید روحانی بود.

** هوای آخر اردیبهشت روحانی است
روزنامه «قانون» در گزارشی با انتشار عنوان «هوای آخر اردیبهشت روحانی است»، نوشت: این حضور چشم گیر در پای صندوق های رای نشان داد که مردم ایران طبق روال گذشته همچنان پای کشور و نظام خود ایستاده‌اند و هرکجا لازم باشد برای ایران و اسلام می آیند. حال، هرکسی برای این دوره از انتخابات ریاست جمهوری برگزیده شود باید قدر این مردم را دانسته و به وظایف و وعده های خود عمل کند. ملت آمدند و از فردای اعلام نتایج، نوبت به مقامات می رسد که برای این مردم خود را هزینه کنند و نگذارند یأسی که برخی دشمنان در دل مردم انداخته بودند ثابت شود. کاری کنند که مردم از رای خود احساس رضایت داشته باشند و تصور نکنند که رای آن ها برای تغییر در برخی سیاست ها بی تاثیر بوده است.

*گروه اطلاع رسانی
خبرنگار: سیده مریم سیدان**انتشار دهنده: شهربانو جمعه
پژوهشم**9368**9131

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند

نماینده مردم قزوین،‌ البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: کارنامه مسئولان همان مشارکت مردم در عرصه انتخابات است و باید هر مسئولی به بازخورد انجام وظایف خود که در مشارکت مردم در انتخابات منعکس می‌شود، توجه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سالار آبنوش عصر امروز _شنبه هشتم فروردین_ در شورای اداری شهرستان البرز، اظهار کرد: بی‌تردید کارنامه مسئولان همان مشارکت مردم در عرصه انتخابات است که باید هر مسئولی به بازخورد انجام وظایف خود که در انتخابات و مشارکت مردم منعکس می‌شود، توجه کند.

وی با تأکید بر اهمیت حل مشکلات مردم اضافه کرد: باید اذعان کرد که بهترین مردم را داریم به همین دلیل لازم است همه مسئولان نسبت به انجام رسالت خود در برابر مردم و قدردانی از مشارکت آنها در عرصه‌های مختلف، خدمت رسانی را جدی بگیرند.

منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به مردم و رسیدگی به امور آنها گفت: به همین خاطر مسئولان باید ضمن بازنگری در رفتار خود نسبت به خدمت‌رسانی صادقانه تلاش کنند.

آبنوش افزود: مسیری که رهبری و شهدا به ما نشان داده‌اند، جز خدمت و کار کردن برای مردم نیست و همه کسانی که مسئولیتی بر عهده دارند، باید به دنبال عملکردی باشیم تا مردم از ما راضی باشند و در عرصه‌های مختلف و انتخابات مشارکت مؤثر داشته باشند.

وی ضمن اشاره به مسیر پیش روی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های جهانی ادامه داد: امروز به برکت امامین انقلاب و جان نثاری شهدا، جانبازان و رزمندگان گام نخست تثبیت نظام محقق شده و افق‌های پیش روی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های جهانی نیز روشن و درخشان است.

منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت محور مقاومت اسلامی گفت: امروز جغرافیای منازعات تغییر کرده و به برکت جمهوری اسلامی ایران دیگر جنگ نه در مرزهای ایران بلکه در قلب رژیم صهیونیستی محل تمرکز جبهه کفر دنیاست و با امنیت و آرامش موجود در داخل کشورمان رژیم صهیونیستی در مقابل اراده مقاومت به زانو درآمده است.

آبنوش اضافه کرد: عملیات «وعده صادق» به ذهن مردم دنیا سرعت بخشید تا افرادی هم که تحت تبلیغات دشمن تردید داشتند، باور کنند که کوه یخی رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ آمریکا به برکت جمهوری اسلامی ایران و برکات فقه جعفری و رهبری معظم انقلاب اسلامی فرو ریخته است.

وی اضمحلال و فروپاشی درونی رژیم صهیونیستی را از نتایج راهبردی جبهه مقاومت دانست و ادامه داد: امروز دنیا فلسطین یکپارچه را می‌شناسد و صدای فریاد این ملت مظلوم به لطف جبهه مقاومت به گوش جهانیان رسیده و رژیم صهیونیستی رسوا شده است.

منتخب مردم قزوین در انتهای صحبت‌هایش به اهمیت تحقق گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: امروز به برکت سال‌ها ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار جهانی، روز قدس به یک رویداد جهانی تبدیل شده و چهره نمایشی و دروغین استکبار فرو ریخته که مسئولان باید به شکرانه این نعمت خادم مردم باشند و هرچه در توان دارند برای رضایت و حل مشکلات مردم به کار گیرند تا اعتمادسازی شود.

کد خبر 748523

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس از معلمان کهگیلویه و بویراحمد در ۳۰۰۰ آموزشگاه نواخته شد
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • جراح ماهی ؛ از جالب ترین شگفتی های خلقت با 30 سال عمر (+عکس)
  • زنگ سپاس معلم در مدارس آذربایجان غربی نواخته شد
  • نقش‌آفرینی تحسین‌برانگیز صداوسیما در انعکاس اقدام حماسی «وعده صادق»
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند