Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی شامگاه پنجشنبه در اختتامیه چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی با اشاره به اینکه وقتی حضرت داوود با آن صوت زیبا و دلنشین خود فصل ها و فرازهایی از زبور را می خواند، مرغان و همه موجودات و حیوانات همراه با او می شدند و مدهوش می شدند، اظهار داشت: این صوت زیبا همه را تحت تاثیر قرار می داد؛ حضرت داوود فقط صوت زیبا نداشت، حکمت و نبوت هم داشت، دوستانی که در این محافل هستند و اهل سرود و خوانندگی هستند باید بیشتر با حضرت داوود آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با بیان اینکه حضرت داوود اسوه حسنه صبر و استقامت هم بوده است، تصریح کرد: داوود پیامبر روحیه مردانگی و فتوت هم دارد؛ اگر جوان و نوجوان ما که در آغاز راه هستند چنین الگوهایی برای خود قرار دهند در آینده آنان نقش آفرین است.

حسینی با تاکید بر اینکه این جشنواره ما را به ۴ دهه قبل برد، یاد سرودهای دلنشین انقلاب افتادیم، افزود: ما آن زمان دانش آموز بودیم، وقتی با دانشجویان به کوه می رفتیم و آن سرودها را می خواندند تهیج عواطف می شد و پیوندی بین جوان های مبارز و انقلابی ایجاد می کرد.

وی با اشاره به اینکه در راهپیمایی ها شعارها همان اشعار مهیج بود، وقتی امام وارد ایران شدند در حضور ایشان آن سرود زیبا خوانده شد و خطاب به شهدا در گلزار شهدا اشعاری خوانده شد، ادامه داد: در آن سرودها الفاظ پیچیده ای به کار برده نمی شد، ساده بود اما چون از دل برمی خواست بر دل می نشست.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه توصیه من به جوانان است که هرچند صدای زیبایی داشته باشید آن معنویت و نورانیت می تواند سرود شما را جاودان کند، تصریح کرد: موسیقی «دایه دایه» چقدر دلنشین است، در عین حال که سرود زیباست اما کسانی که می خوانند هم تاثیر خود را دارند.

حسینی با اشاره به اینکه بعضی ها فکر می کنند در جمهوری اسلامی نگاه انسدادی نسبت به موسیقی و ترانه و برنامه های مفرح و شاد وجود دارد، اینگونه نیست، اظهار داشت: در قبل از انقلاب یک دانشکده موسیقی داشتیم الان بالغ بر ۲۰ دانشکده و گروه موسیقی فعال هستند، استودیوهای صدابرداری از ۱۵ تا به بیش از ۱۵۰ تا رسیده است، مراکز تهیه و تولید و تکثیر آثار صوتی از ۲۰ مرکز به ۴۰۳ مرکز رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۲ آموزشگاه موسیقی قبل از انقلاب بود که امروز به ۱۴۲۶ مرکز و آموزشگاه رسیده است؛ کسانی که فکر می کنند جمهوری اسلامی به موسیقی میدان نمی دهد آمار روشن است.

کد خبر 4516167

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی خرم آباد سید محمد حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد

نماهنگ وعده صادق با موضوع حماسی و در حمایت از سیلی محکم سپاه جمهوری اسلامی ایران در مقابله با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه به تهیه کنندگی جواد فلاحتی، شعر شایا تجلی، آهنگسازی رضا سقفی، تنظیم و میکس معین ادیم و خوانندگی سعید کشاورز در واحد شعر و موسیقی و سرود صداوسیمای مرکز قم تولید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است