Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@18:27:27 GMT

اجرای سرود ۳۱۳ نفره در میدان آزادی و برج میلاد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۴۹۹۹

اجرای سرود ۳۱۳ نفره در میدان آزادی و برج میلاد

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران گفت: برنامه‌ سرود گروه ۳۱۳ نفره «ماح» در برج میلاد و میدان آزادی، ۱۲ فروردین ماه همزمان با روز جمهوری اسلامی برگزار می شود.

به گزارش مشرق، محمدحسن جعفرزاده با اعلام برنامه‌های شهرداری تهران به مناسبت روز جمهوری اسلامی، اظهار کرد: پویش «لبخند بسازیم» از مبعث با عنوان «رسول مهربانی و لبخند» آغاز شد و در روز ولادت امام حسین(ع) با عنوان «پاسدار و لبخند»، در نیمه شعبان با عنوان «هوادار مهدی؛ هوادار لبخند» و در عید نوروز با عنوان «لبخند بهار» ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پویش لبخند بهار، برنامه‌های مختلف فرهنگی در سطح شهر اجرا می‌شود و با توجه به اینکه متأسفانه ۱۲ فروردین به دلیل قرار گرفتن در ایام نوروز مغفول مانده است، تلاش بر این بود که در این روز اقدامات ویژه‌تری انجام دهیم و در برنامه‌های میدانی و استیج‌ها به شکل مفهومی‌تر به تبیین روز جمهوری اسلامی برای مردم بپردازیم.

جعفرزاده با اشاره به اجرای برنامه ویژه این روز در میدان آزادی و برج میلاد، یادآور شد: گروه سرود ۳۱۳ نفره «ماح» از لنگرود دعوت شده‌اند که در این دو مکان سرود «سلام فرمانده» را اجرا خواهند کرد که به صورت زنده از شبکه یک و سه سیما پخش خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنامه این گروه دهه نودی در برج میلاد از ساعت ۱۶ تا ۱۷ روز ۱۲ فروردین از شبکه یک سیما به روی آنتن می‌رود، خاطرنشان کرد: پخش زنده برنامه میدان آزادی در شبکه سه سیما نیز قطعی شده که ساعت دقیق آن اعلام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از پیش‌بینی پنج اتوبوس قدیمی ۱۰۰ ساله برای تردد در سطح شهر خبر داد و افزود: در این اتوبوس نیز گروه سرود ۷۰ نفره‌ای از نوجوانان دهه هشتادی در سطح شهر و در  خیابان‌های اصلی به ویژه از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های نمایشی در گردش هستند که در میادین و معابر اصلی توقف داشته و به اجرای سرودهای انقلابی می‌پردازند.

وی با تأکید بر اینکه در مناطق ۲۲ گانه نیز برنامه‌های متنوعی اجرا خواهد شد، تصریح کرد: برنامه‌های مناطق شامل برگزاری جشن‌ها، اجرای سرود، برنامه‌های کودک، مسابقات فرهنگی و نورافشانی در پارک‌ها و مساجد و برافراشتن پرچم در میادین مختلف است.

جعفرزاده همچنین خاطرنشان کرد: در این روز کاروان خودرویی و تردد دوچرخه‌سواران و اسکیت‌سواران با در دست داشتن پرچم ایران در برخی مناطق پیش بینی شده است.

وی از برگزاری پویش‌های فضای مجازی از جمله پویش عکس با پرچم در مناطق شهرداری خبر داد و گفت: تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی شامل اینفوگرافی، عکس‌نوشت، پادکست و ویدئوکلیپ که از اول فروردین ماه آغاز شده و تا سیزدهم ادامه دارد، ۱۲  فروردین به طور ویژه با محوریت روز جمهوری اسلامی منتشر خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین راهنمای سفر نوروزی قیمت میدان آزادی سرود برج میلاد روز جمهوری اسلامی ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت روز جمهوری اسلامی میدان آزادی برج میلاد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)